Sinds 1850.

De Familie Berg is al vanaf 1850 werkzaam als zelfstandig ondernemers in de installatietechniek, overgrootvaders, opa, ooms, allemaal cv monteurs of loodgieters.
Zo heb ik, Dennis Berg, het vak van mijn vader Joop Berg geleerd,ik moest ook op jonge leeftijd leren lassen van hem. Zijn motto was namelijk: als je geen dikwandig werk kan maken, dan ben je ook geen monteur.

Dennis Berg is vanaf zijn 15e jaar werkzaam bij diverse installatiebedrijven als monteur. En later als werkvoorbereider op kantoor, waar planning en calculatie er “ingestampt” werden. Als zelfstandig ondernemer is hij, op de leeftijd van 21 jaar, begonnen met installatie werkzaamheden.

Na enkele jaren behoorden vastgoedbeleggers tot zijn grootste opdrachtgevers. De uiteenlopende werkzaamheden zorgen ervoor dat Berg Totaaltechniek zich al snel uitbreidt tot een allround bedrijf, die gehele verbouwingen uitvoerde inclusief het plaatsen van keukens, sanitair etc.

Inmiddels anno 2010 is ook de zoon van Dennis, Nigel Berg, al 2.5 jaar in de zaak werkzaam als medevennoot, en erg enthousiast. Nigel drukt zijn stempel op de moderne techniek, vooral in de automatisering en ITC.

Nigel is een man van afspraak = afspraak. Niets is zo frustrerend als dat je denkt dat dingen geregeld zijn en dat blijkt niet zo te zijn. De opdrachten worden door hem met precisie en in voortdurend overleg met de klanten ten uitvoer gebracht.

Kromboomsveld 71   |   2041 GL Zandvoort   |   T. 023-5716117   |   F. 023-5737637   |   info@bergtotaaltechniek.nl


© Copyright  Sailfish reclame  |  All rights reserved.